Offerte aanvraag

Vraag hier snel en eenvoudig uw offerte aan.

Carports & Pergolas

Onze carports en pergola's worden vervaardigd van staal, zodat we makkelijk een grote vrije overspanning aankunnen van 9m zonder tussenpalen.
Op het dak kiezen we ofwel voor de hoogslagvast acrylaat platen van Belgische firma met 30 jaar garantie. Ofwel voor sandwichpanelen staalplaten met isolatie om condensvrij te werken.
De constructie wordt gemaakt aan de hand van de toepassing. En wordt behandeld naar de wens van de klant.
Alsook wordt deze geplaatst en afgeleverd door ons team,
Carport tegen het huis sandwichpanelen

Carport tegen het huis sandwichpanelen

Carports & Pergolas Foto : 266
Carport. Bestaande uit een metalen constructie aan 1 zijde tegen de bestaande gevel aan gemonteerd, en aan de andere zijde 2 steunpalen in de grond, deze in de beton worden verankert, voorzien van een stalen constructie, Alsook voorzien van een afvoer goot aan 1 zijde, met een afbvoer tot op de grond (exclusief het aansluiten hiervan) de gehele metalen constructie gemetalliseerd en gepoederlakt in ral kleur. Op het dak voorzien van sandwichpanelen met 40mm isolatie voorzen van een metalen boven en onderplaat, de bovenzijde in standaard ral kleur 7016 antraciet, en de onderzijde in standaard eal kleur 9001 wit. De open zijde van de carport afgewerkt met een aluminium boord afwerkings kap. Het geheel compleet geleverd en geplaatst.
Gratis offerte aanvragen
Carport met sandwichpanelen buitenzijde
Carport met sandwichpanelen buitenzijde
Opbouw carport voor zonnepanelen
Opbouw carport voor zonnepanelen

over ons

Welkom bij Metaalwerken Moors.

Oprichter Jean Moors heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de metaalsector. Sinds enkele jaren wordt deze aangevuld met de expertise van zijn zoon en opvolger Tom.

Het bedrijf, zelf opgericht in 1990 en gevestigd in Bilzen, heeft door de jaren heen zijn naam en reputatie flink opgebouwd. Zo staan wij bekend voor de beste kwaliteit aan betaalbare prijzen. Eén ding staat bij ons centraal: de klant moet tevreden zijn en precies krijgen wat hij vraagt en in gedachten heeft.

Voor inlichtingen en/of een vrijblijvende offerte aarzel niet om ons te contacteren.

Met vriendelijke groeten,

Jean & Tom Moors
over ons